UUTISET

13.8.2023 Arttu Paloniemelle SM-pronssia U14 SM-beachissä Tampereella

Arttu yhdesssä Ypäjän Tapio Vuorentaustan kanssa saavuttivat SM-pronssia beach volleyn U14-sarjassa. Samassa sarjassa Onni Sieppi ja Lauri Laukkanen sijoittuivat seitsemänneksi. Sarjan mestaripariksi pelasivat Bruno Kerman ja Leo Esko ja hopeaa nappasivat Joona Peippo ja Julius Uusitalo

11.6.2023 Isku-Veikkojen juniorit Imatran Power Cupissa

Isku-Veikkojen D-poikien supersarjajoukkue sijoittui viidenneksi Power Cupin supersarjassa. C-poikien joukkue taasen sijoittui tsemppisarjassa sijalle 12.

22.4.23 pelattiin Ammattioppilaitoksen salissa koko Koskin lentisturnaus Isku-Veikkojen ja HSV:n organisoimana. 

Pelaajia oli seitsemän joukkueellista.Mukana entisiä maajoukkueessa ja liigassakin pelanneita. Nykyisiä sarjapelaajia, entisiä sarjapelaajia, niin naisissa ja kuin miehissäkin. Veteraaneja, harrastelijoita. Hienoa myös oli saada mukaan HAMK:nulkomaalaisista opiskelijoista koostunut joukkue. Kaiken kaikkiaan pelaajia oli lähes viisikymmentä. Jatkot vietettiin Pikku-Herityssä ruokailun ja saunan merkeissä. Voidaan todeta, että turnaukselle oli tilaus olemassa.Joten seuraavaa odotellessa. Erityinen kiitos Samille, Janille ja Arille järjestelyistä!

D-pojat lounaisen alueen pronssia 2022-2023 (23.4.2023) 

Finaaliturnauksen 2 pelipäivä käynnistyi puolivälieräottelulla Lempo Sinistä vastaan. Jännitys oli valtava varsinkin ensimmäisessä erässä. Voitolla sai paikan mitalipeleihin ja tappiolla pelattaisiin sijoista 5-8. Ensimmäisen erän alussa piste-ero hermostuneisuudesta huolimatta kasvoi jo 7-3. Virhesuman takia peli tasan 8-8, pari onnistumista ja 15-10 johto, mutta taas 16-16 tilanteessa peli oli tasoissa. Aikalisän jälkeen usko omaan osaamiseen palasi ja loppuerä selkeästi I-V:lle pistein 25-21. Toinen erä olikin sitten I-V:n näytöstä. Alkuun 7-0 johtoon ja kun loppuerä pelattiin kuten osattiin niin 25-11 lukemin paikka välieriin varmistui.Parin tunnin tauon jälkeen koitti välierä NarPa-10 vastaan. Liekö pitkä tauko vai mikä niin varsinkin ensimmäisessä erässä jännitys oli niin suuri että vrheitä tuli aivan liikaa ja hyökkäykset olivat aivan lian helppoja. Ensimmäinen erä vastustajalle helpohkosti 25-17. Toisen erä alku jatkui samaa tahtia kunnes erän puolivälin jälkeen I-V kuroi eroa kiinni ja 22 pisteessä peli oli tasoissa. Viimeiset pallot vain harmittavasti kääntyivät NarPan voitoksi ja se ansaitusti sai paikan loppuotteluun.Pronssiottelussa vastaan asettui Jankko Mustat. Ensimmäinen erä alkoi Jankon hallinnalla ja se siirtyi jo 9-3 johtoon. Aikalisän jälkeen I-V sai pelin juonesta kiinni ja kiri Jankon johdon kiinni 15 piesteessä ja painoi samalla vauhdilla erävoittoon 25-21. Toista erää tahkottiin 15 pisteeseen saakka vuoroperään johtaen, mutta sitten ei taas onnistunutkaan mikään ja Jankko vei erän 25-19. Kolmatta ja ratkaisevaa erä pelattiin tasatahtiin 6 pisteeseen, mutta sen jälkeen kentällä oli vain yksi onnistuja. I-V otti erän 6 viimeistä pistettä sai ansaitut pronssimitalit.Lounais-Suomen D-poikien sarjassa pelasi kaudella 2022-23 yhteensä 27 joukkuetta. Sarjan terävin kärki oli todella tasainen ja voimasuhteet kauden aikana vaihtelivat turnausten välillä. Loppuottelussa VaLePa löi NarPa-10 lukemin 2-1. Joukkuessa pelasivat kauden aikana seuraavat pojat : Arttu, Eerik, Konsta, Lauri, Leevi, Onni ja Osku. Joukkue jatkaa pelejään Imatran Power Cupissa kesäkuussa D-poikien supersarjassa.


D-Pojat A-finaali Lempäälä, päivä 1 (22.4.2023)

D-pojat matkasivat A-finaaliin tutulla kuusikolla Arttu, Konsta, Lauri, Leevi, Onni ja Osku. Alkuseremoniassa joukkueet kokoontuivat kentällä jossa toivotettiin joukkueet tervetulleiksi turnaukseen.Seremodioiden jälkeen päästiin tositoimiin ja alkulohko B:n peleihin, joissa ensimmäisessä vastaan asettui Pirkat White. I-V aloitti terävästi ja siirtyi heti aluksi 5-0 johtoon. Muutama virhe ja Pirkat hieman sai kavennettua, mutta erän hallitsijasta ei suurta epävarmuutta ollut. Edes valmentajan tekemällä vaihdolla tilanne ei heikentynyt vaan I-V sai helpohkon 25-16 erävoiton. Toinen erä oli aikalailla toisinto ensimmäisestä erästä sillä erotuksella että eräpisteiksi tuli selkeä 25-10.Toiseen otteluun vastaan tuli NarPa-11. I-V jatkoi peliä samalla tasolla kuin oli edellisen erän lopettanut. NarPa ei oikeastaan päässyt peliin ollenkaan mukaan, sen verran tasoero oli suuri. Ensimmäinen erä 25-11 ja toinen vähän erän alun ja loppupuolen virheiden takia heille kauniimpi 25-14.Puhtaan alkulohkon jälkeen pakattiin tavarat ja lähdettiin kotiin odottamaan kuka tulisi iltapäivän ristikkäisotteluista, joita alkulohkojen 2 ja 3 sijoittuneet pelasivat huomenna vastustajiksi puolivälieriin.. Lopulta paljastui että vastaan asettuu Lempo Sininen Hakkarin liikuntahallissa huomenna aamu kymmeneltä
C-pojat matkasivat Tikkakoskelle C-poikien sijoitusturnaukseen ryhmittymällä Arttu, Eeki, Eetu, Emil, Juho, Leevi ja Luukas.

C-pojat Tikkakoskella sijoitusturnauksessa (1.4.2023)

C-pojat matkasivat Tikkakoskelle C-poikien sijoitusturnaukseen ryhmittymällä Arttu, Eeki, Eetu, Emil, Juho, Leevi ja Luukas.Ensimmmäisessä ottelussa vastaan asettui kotijoukkue JyLe. Ensimmäinen erä oli I-V:lle kylmää kyytiä kun syöttöjä ei saatu milllän nostettua ylös ja muutenkin pidempi vastustuja hallitsi verkkoa. Erään ei yhtään omaa tehtyä pistettä ja erän lopussapisteitä kokonaista 9. Toisessa erässä tilanne kääntyikin kun omat syötöt alkoivat suuntautua vastustajan heikommille nostajille ja muutenkin oma peli asettui uomiinsa. Erän alkupuolta JyLe vei muutaman pisteen erolla, mutta erän puolivälissä johtoasema muuttui ja I-V:lle 25-21 erävoitto. Kolmatta erää mentiinkin tasatahtia 10 pisteeseen, mutta muutaman epäonnistuneen suorituksen kääntyessä vastustajalleerä lopulta JyLelle 15-11.Toiseen otteluun vastassa oli Ylikiimingin NuijaMiehet. Koko ensimmäinen erä mentiin I-V:n muutaman pisteen johdossa, joka lopulta piti erän loppuun saakka 25-22. Toinen erä alkoi liian hyvin ja I-V kuroi eroksi jo 18-12 kunnes peli alkoi sakkaaamaan pahemman kerran. YNM kuroi eroa nopeasti kiinni ja meni lopussa ohi 25-23 pistein. Kolmas erä jatkui kuten toinen oli päättynyt ja YNM hankki erävoiton 15-12 pistein.Kolmannessa ottelussa vastaan tuli Vaasan Kiisto. Ensimmäistä erää mentiin Kiiston muutaman pisteen etumatkalla erän puoliväliin saakka. Sitten I-V meni hetkeksi ohi ja erän lopussa päädyttiin jatkopalloille, joissa Kiisto oli astetta terävämpi vieden erän 27-25. Toiseen erään I-V sitten intoutui pelaamaan kauden parasta peliä ja onnistui viemään erän selkeästi 25-18. I-V koki tosin suuren takaiskun kun koko turnauksenpassarina pelannut Eetu loukkasi kätensä eikä pystynyt enää jatkamaan kolmanteeen erään. Kolmenteen erään pelipaikat menivät uusjakoon ja se näkyi kentällä siten että Kiisto pystyi helpohkosti viemään erän 15-8.C-poikien kauden loppusijoitus oli 24, kun joukkueita sarjassa oli 43.


D-pojat varmistivat A-finaalipaikan A4-välierävoitolla Sylvään koululla (26.3.2023)

Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli Lempon Valkoiset. Ottelu oli alusta alkaen I-V:n hallussa ja johto kasvoi tasaisesti koko erän ajan, vaikka ottelua valmennus yrittikin häiritä vaihdoilla. Ensimmäinen erä helpohkosti 25-13 ja toinen erä oli hieman tasaisempi pisteiden ollessa lopuksi 25-20.

Kolmannessa ottelussa vastaan tuli Pirkat White. Ensimmäinen erä alkoi I-V:n hallinnalla, mutta Pirkat kavensi tilanteen 10-10. Tämän jälkeen peli alkoi hieman kulkea ja Pirkat jäi kyydistä. Erävoitto lopulta 25-19. Toinen erä alkoi useilla virheilläja Pirkat pääsi karkaamaan muutaman pisteen johtoon, joka kaventui vasta 12-12 tilanteessa. Tämän jälkeen voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä vaan I-V vei loppuerän selkeästi 25-17. Kolmella voitolla saavutuksena selkeä välierävoitto ja pääsy A-finaaliin Lempäälään 22-23.4.

C-poikien välieräturnaus E3 Apialla (19.3.2023)

C-poikien välieräturnaus pelattiin kotikentällä joukkueella Arttu, Eeki, Eetu, Emil, Juho, Leevi, Luukas, Onni ja Osku.Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli VaLePa2. Ensimmäisessä erässä peli eteni lähes tasapisteissä koko erän. Erään I-V kykeni tekemään käytännnössä kaikki mahdolliset virheet mitä on mahdollista tehdä ja suurin osa toistettiin useampaankin kertaan. VaLepa2 sai eräpallon 24-23 tilanteessa, mutta muutamalla onnistuneella suorituksella erä kuitenkin I-V:lle 26-24. Toisessa erässä virhemäärää saatiin hieman pienennettyä ja erä selkeästi 25-18. Virhemäärästä kertoo hyvin että VaLePa2 sai omia pisteitä yhteensä 12 koko ottelussa.Toisessa ottelussa vastassa oli Viestin White. Peli alkoi I-V:n selkeällä hallinnalla jolloin piste-ero kasvoi koko ajan tasaisesti erän edetessä. Erä päättyi 25-17 lukemiin. Toinen erä oli käytännössä ensimmäisen erän toisinto Viestin saadessa tällä kertaa kokoon 16 pistettä.Kolmanteen otteluun vastaan tuli Viestin Red. Viesti karkasi heti karkuun suurelta osin heidän hallitessa verkkoa pituuseron ansiosta ja I-V:n tehdessä virheitä. Erä selkeästi Viestillä 25-7. Toisessa erässä peli tasoittui suureltta osin I-V:n hyvän syöttöpelin ansiosta.Viesti onnistui kuitenkin viemään erän selkeästi 25-18.C-poikien pelit jatkuvat kauden viimeisessä turnauksesa 1-2.4 sijoista 19-24.

Kausi paketissa, Keimolan Kaiku toistamiseen parempi erin 3-0(25-16,30-28,25-23) 

Turha murehtia liikaa, parempi joukkue meni jatkoon ja sillä sipuli, näin kai sen voi lyhyesti todeta. Isku-Veikkojen sijoitus tämän kauden sarjassa kahdeksas(16 joukkuetta) ja se kuvastaa erittäin oikeudenmukaisesti tämän kauden aaltomaisia esityksiä.Ensimmäinen erä lähti hyvin käyntiin, mutta nopeasti myös Keimola syttyi peliin ja 10-9 tilanteen jälkeen kasvatti eroa tasaisesti vieden erän selvästi 25-16. Tämä erä hävittiin lähinnä heikon passi- ja hyökkäyspelin takia. Toinen erä oli mainiota lentopalloa. Isku-Veikot sai pelinsä rullaamaan hienosti ja laittoi Keimolan oikeasti ahtaalle. Erän alkupuolisko kotijoukkueen johdossa, sitten vierasjoukkue kovalla rutiinilla rinnalle ja ohi, kunnes oltiin tasatilanteessa 22-22. Keimola tästä johtoon 24-22, mutta sisukas Isku-Veikot taisteli itselleen vielä jopa kaksi eräpalloa 26-25 ja 27-26. Lopulta erä 30-28 vantaalaisille ja tämä tiukka vääntö kirpaisi syvältä valkeakoskelaisia.Kolmas erä edelleen hyvää lentopalloa ja Isku-Veikot jaksoi haastaa Keimolan tässäkin tiukille. 19-16 ja vielä 21-19 johto suli kuitenkin jälleen Keimolalle ja erä niukasti 25-23 sekä koko ottelu siis 3-0.Kotijoukkueen parhaana palkittiin ansaitusti yleispelaaja Taavi Arminen. Myös kaikki muut pelaajat saavat olla ylpeitä itsestään, sillä kaikki onnistuivat hyvin kovaa vastustajaa vastaan.Iso kiitos tästä kaudesta kaikille pelaajille, taustoille ja tukijoille sekä hienosti joukkuetta kannustaneelle yleisölle.

Voiton peruselementtejä olivat monipuolinen hyökkäyspeli sekä hyvä syöttö/vastaanotto. Ainoastaan toisessa erässä tuli liikaa syöttövirheitä ja mikä oli lähellä maksaa erävoiton. Tästä on hieno lähteä puolivälieriin haastajana, sillä kaikella todennäköisyydellä vastaan tulee tämän sarjan paras joukkue Keimolan Kaiku Vantaalta, jossa pelaa viisi-kuusi liigatason kaveria. Isku-Veikkojen parhaana palkittiin ansaitusti yleispelaajana ensimmäistä kertaa esiintynyt Taavi Arminen. Myös kaikki muut pelaajat onnistuivat hyvin, joten tämä oli todella koko joukkueen yhteinen voitto.

D-poikien 6B-pooli Akaa Areenalla (11.3.2023)

D-poikien viimeinen pooliturnaus pelattiin Akaa Areenalla joukkueella Arttu, Eerik, Konsta, Lauri, Leevi, Onni ja Osku.Ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli kotiturnaustaan pelaava A-Volley. Usealle niin pelaajalle ja valmentajalle oli vähän vähän lisäjännitystä aluksi, koska suuri osa oli ennen Valkeakoskelle siirtymistä aloittanut lentopallon kyseisessä seurassa. Lisäksi oman mausteensa toi C-poikien hyvin tilanteeseen varustautunut äänekäs kannatusryhmä. Jännitys meni kylläkin ohi muutaman ensimmäisen pallon jälkeen sen verran taidollisesti ja teknisesti I-V oli kotijoukkuetta edellä. Ensimmäinen erä selkeästi 25-8 ja toisessa kokoonpanomuutosten jälkeen hieman lepsustikin pelaten 25-17.Toisessa ottelussa vastassa oli Lempo Siniset, jolle oli edellisessä turnauksessa hävitty katkerasti 2-1. Ensimmäinen erä alkoi I-V hallinnalla ja edes vaihdoilla ei peliä saatu sotkettua vaan erä helpohkosti 25-18. Toisessa erässä I-V karkasi heti alustakarkuun ja vei sen lopulta varsin selvästi 25-11.Kolmannessa ottelussa vastaan tuli Viestin Red joukkue. Ensimmäisessä erässä viesti vei erää 15 pisteeseen saakka muutaman pisteen erolla. Muutamalla pelaajavaihdolla viejän paikka kuitenkin siirtyi I-V:lle ja erä siten 25-21. Toinen pelattiinkin sitten päinvastaisessa järjestyksessä eli alkuunsa I-V oli johdolla, mutta Viesti kuroi eron kiinni ja meni ohi sarjan tämän menessä parhaan torjuntapelin saattelemana 25-23. Kolmas erä aloitettiin sillä mielialalla että mukavampi voittaa turnaus puhtaalla pelillä. Erän puolivälissä I-V:n johto oli 8-4 ja lopussa 15-10. D-poikien pelit jatkuvat 25-26.3 A-Välierissä.

C-poikien pelit jatkuvat 18-19.2.


Sivut avattu 22.11.2019

Isku-Veikojen uudet nettisivut avattu